Теплове обладнання для громадського харчування: продаж і доставка від компанії ТОВ Цифей
Торгова компанія ТОВ "Цифей" пропонує купити теплове обладнання для комунального харчування за привабливими цінами. Представлені якісні агрегати на нашому сайті, забезпечать безперебійний процес приготування їжі, дозволять втілити в життя безліч цікавих страв, збільшуючи клієнтопотік та підтримуючи престиж закладу на високому рівні. Теплове кухонне обладнання для громадського харчування, купити яке ви можете у компанії ТОВ "Цифей", доступне для вас у лізинг терміном на 3, 6 та 10 місяців з мінімальним відсотком. Ми пропонуємо найкращі ціни, безпечну доставку обладнання по всій Україні, а також гарантійне та сервісне обслуговування. З усіх питань телефонуйте нашим менеджерам за телефоном +38(066)799-12-22.
Класифікація теплового обладнання підприємств комунального харчування
Сучасне теплове обладнання для ресторанів, кафе, їдалень відрізняється за такими ознаками:
- за призначенням – універсальні (використовуються для приготування різних видів страв) та спеціальні установки (для конкретного продукту та мають обмежений спектр дії);
- за джерелом підігріву - газові, парові, електричні, вогневі.
- за способом обігріву – контактний (продукт стикається з теплоносієм або через розділову перегородку) та безконтактний розігрів (між теплоносієм та продуктом пролягає теплова сорочка);
- за принципом роботи – безперервні (можливо здійснювати завантаження та вивантаження страв при працюючому механізмі: гарячі поверхні, грилі, електричні сковороди) та апарати періодичної дії (перед вивантаженням готового продукту вимагають повної зупинки пристрою: пароконвектомати, фритюрниці).
Основні види теплового кухонного обладнання
Ми пропонуємо досить широкий вибір ресторанного теплового обладнання, серед якого:
- сучасні пароконвекційні печі – мають попит як для випікання кондитерських виробів, так і для приготування будь-яких інших м'ясних та овочевих страв;
- популярні індукційні промислові плити застосовуються для розігріву та повного приготування їжі;
- якісні смажені поверхні – встановлюються для приготування м'яса, риби та овочів;
- надійні професійні пекарські шафи – застосовуються для випікання хліба та інших виробів із тіста;
- жарочні шафи електричні застосовують для смаження та запікання овочів та м'яса, риби, можливо і виробів з тіста;
- газові та електричні промислові плити виготовляються з різною кількістю комфорок, з духовкою і без і різними варіантами виконання (повністю з нержавіючої сталі або сталі з полімерним покриттям) і будь-якого цінового сегмента;
- електросковороди для кухні – використовуються як теплове обладнання для ресторанів та кафе для смаження та пасування овочів, м'яса, приготування плову та інших страв;
- травні електричні котли - призначені для варіння бульйонів, перших, других страв, а також для кип'ятіння великих об'ємів води;
- печі для піци ;
- мікрохвильові печі.
Усі вироби мають сертифікати, що підтверджують відповідність необхідним нормам санітарії, гігієни, безпеки. Якісне виконання дозволяє розраховувати на тривалість та безаварійність експлуатації, а використання лише сертифікованої сировини при виготовленні елементів гарантує надійність. Теплове кухонне обладнання для ресторанів і кафе, що пропонується, чудово впишеться в кожне приміщення.
Як вибрати теплове обладнання для підприємств харчування
Купуючи теплові установки для професійної кухні, звертайте увагу на такі критерії:
- особливості закладу та пропоноване меню – кількість апаратів та всі їх технічні характеристики повинні відповідати потребам та можливостям підприємства;
- клієнтопотік – для ресторанів та кафе з високою відвідуваністю бажано вибирати габаритне та енергоємне теплове обладнання;
- параметри кухні – для невеликих приміщень немає сенсу набувати громіздких печей або плит. Краще вибрати потужніші, але компактні моделі;
- технічні показники теплових приладів – потужність, енергоємність, функціонал;
- міцність – обладнання повинне виготовлятися з нержавіючої сталі або чавуну.
Переваги покупки теплового обладнання для громадського харчування у компанії ТОВ Цифей
Замовлення необхідного професійного обладнання для кухні з нашим підприємством обґрунтоване такими позитивними сторонами співробітництва:
- професіоналізм співробітників;
- наявність досвіду у розглянутій сфері;
- індивідуальний підхід;
- спрямованість на благополуччя клієнта;
- формування розумних цін на послуги;
- гарантування якості обладнання, що поставляється;
- можливість підбору оптимального обладнання для різних габаритів приміщень та під будь-яку спрямованість вашої діяльності.
Теплове обладнання підприємств громадського харчування, представлене на нашому сайті, має ряд переваг:
- простота у використанні;
- легкість у обслуговуванні;
- доступність щодо всіх санітарно-гігієнічних обробок;
- довговічність;
- високий рівень безпеки;
- відповідає всім вимогам СЕС;
- сертифікованість.
Теплове обладнання підприємств громадського харчування виготовляється з нержавіючої сталі або сталі з полімерним покриттям, можливі різні модифікації за бажанням замовника. Купити професійне обладнання для кухні ресторанів, кафе та інших підприємств комунального харчування можна зателефонувавши за номером +38(066)799-12-22. Окрім теплового обладнання компанія Цифей виробляє також нейтральне обладнання для професійної кухні .















