Торгова компанія ТОВ "Цифей" пропонує купити теплове обладнання для комунального харчування за привабливими цінами. Представлені якісні агрегати на нашому сайті, забезпечать безперебійний процес приготування їжі, дозволять втілити в життя безліч цікавих страв, збільшуючи клієнтопотік та підтримуючи престиж закладу на високому рівні. Теплове кухонне обладнання для громадського харчування, купити яке ви можете у компанії ТОВ "Цифей", доступне для вас у лізинг терміном на 3, 6 та 10 місяців з мінімальним відсотком. Ми пропонуємо найкращі ціни, безпечну доставку обладнання по всій Україні, а також гарантійне та сервісне обслуговування. З усіх питань телефонуйте нашим менеджерам за телефоном +38(066)799-12-22.


Класифікація теплового обладнання підприємств комунального харчування

Сучасне теплове обладнання для ресторанів, кафе, їдалень відрізняється за такими ознаками:

  • за призначенням – універсальні (використовуються для приготування різних видів страв) та спеціальні установки (для конкретного продукту та мають обмежений спектр дії);
  • за джерелом підігріву - газові, парові, електричні, вогневі.
  • за способом обігріву – контактний (продукт стикається з теплоносієм або через розділову перегородку) та безконтактний розігрів (між теплоносієм та продуктом пролягає теплова сорочка);
  • за принципом роботи – безперервні (можливо здійснювати завантаження та вивантаження страв при працюючому механізмі: гарячі поверхні, грилі, електричні сковороди) та апарати періодичної дії (перед вивантаженням готового продукту вимагають повної зупинки пристрою: пароконвектомати, фритюрниці).

Основні види теплового кухонного обладнання

Ми пропонуємо досить широкий вибір ресторанного теплового обладнання, серед якого:

  • сучасні пароконвекційні печі – мають попит як для випікання кондитерських виробів, так і для приготування будь-яких інших м'ясних та овочевих страв;
  • популярні індукційні промислові плити застосовуються для розігріву та повного приготування їжі;
  • якісні смажені поверхні – встановлюються для приготування м'яса, риби та овочів;
  • надійні професійні пекарські шафи – застосовуються для випікання хліба та інших виробів із тіста;
  • жарочні шафи електричні застосовують для смаження та запікання овочів та м'яса, риби, можливо і виробів з тіста;
  • газові та електричні промислові плити виготовляються з різною кількістю комфорок, з духовкою і без і різними варіантами виконання (повністю з нержавіючої сталі або сталі з полімерним покриттям) і будь-якого цінового сегмента;
  • електросковороди для кухні – використовуються як теплове обладнання для ресторанів та кафе для смаження та пасування овочів, м'яса, приготування плову та інших страв;
  • травні електричні котли - призначені для варіння бульйонів, перших, других страв, а також для кип'ятіння великих об'ємів води;
  • печі для піци ;
  • мікрохвильові печі.

Усі вироби мають сертифікати, що підтверджують відповідність необхідним нормам санітарії, гігієни, безпеки. Якісне виконання дозволяє розраховувати на тривалість та безаварійність експлуатації, а використання лише сертифікованої сировини при виготовленні елементів гарантує надійність. Теплове кухонне обладнання для ресторанів і кафе, що пропонується, чудово впишеться в кожне приміщення.

Як вибрати теплове обладнання для підприємств харчування

Купуючи теплові установки для професійної кухні, звертайте увагу на такі критерії:

  • особливості закладу та пропоноване меню – кількість апаратів та всі їх технічні характеристики повинні відповідати потребам та можливостям підприємства;
  • клієнтопотік – для ресторанів та кафе з високою відвідуваністю бажано вибирати габаритне та енергоємне теплове обладнання;
  • параметри кухні – для невеликих приміщень немає сенсу набувати громіздких печей або плит. Краще вибрати потужніші, але компактні моделі;
  • технічні показники теплових приладів – потужність, енергоємність, функціонал;
  • міцність – обладнання повинне виготовлятися з нержавіючої сталі або чавуну.

Переваги покупки теплового обладнання для громадського харчування у компанії ТОВ Цифей

Замовлення необхідного професійного обладнання для кухні з нашим підприємством обґрунтоване такими позитивними сторонами співробітництва:

  • професіоналізм співробітників;
  • наявність досвіду у розглянутій сфері;
  • індивідуальний підхід;
  • спрямованість на благополуччя клієнта;
  • формування розумних цін на послуги;
  • гарантування якості обладнання, що поставляється;
  • можливість підбору оптимального обладнання для різних габаритів приміщень та під будь-яку спрямованість вашої діяльності.

Теплове обладнання підприємств громадського харчування, представлене на нашому сайті, має ряд переваг:

  • простота у використанні;
  • легкість у обслуговуванні;
  • доступність щодо всіх санітарно-гігієнічних обробок;
  • довговічність;
  • високий рівень безпеки;
  • відповідає всім вимогам СЕС;
  • сертифікованість.

Теплове обладнання підприємств громадського харчування виготовляється з нержавіючої сталі або сталі з полімерним покриттям, можливі різні модифікації за бажанням замовника. Купити професійне обладнання для кухні ресторанів, кафе та інших підприємств комунального харчування можна зателефонувавши за номером +38(066)799-12-22. Окрім теплового обладнання компанія Цифей виробляє також нейтральне обладнання для професійної кухні